Povabilo k sodelovanju v raziskavi o žalovanju

Lepo pozdravljeni, moje ime je Brigita Chuuya Jezeršek in sem študentka zadnjega letnika doktorskega programa (Univerza v Ljubljani). Za namen doktorske disertacije delam raziskavo o ranljivosti po smrti ljubljene osebe in z njo povezanih dejavnikih v procesu žalovanja. Za uspešno opravljeno delo bi potrebovala tudi Vašo pomoč.

Kljub temu, da se zdi tematika izgube ljubljene osebe nekaj, česar se najraje ne bi dotaknili, pa je smrt nekaj, s čimer se bomo v svojem življenju soočili slej kot prej prav vsi.

Za raziskavo potrebujem: udeleženke ženskega spola, ki so stare med 30 in 60 let in so v svojem življenju že doživele izkušnjo smrti zakonca/partnerja, ki je umrl zaradi bolezni. Od smrti zakonca/partnerja pa je minilo 1,5 leto do 5 let.

K izpolnjevanju ste prav tako povabljene vse, ki imate izkušnjo smrti svojega partnerja.

Anketa je dostopna na spletnem naslovu: https://t.ly/vZtSl

Udeležba v raziskavi je anonima.

Zelo bom vesela Vašega sodelovanja, prav tako pa boste s svojim sodelovanjem omogočile, da bomo z ugotovitvami raziskave lahko pomagali ženskam, ki so izgubile svoje partnerje/zakonce. Ugotovili bomo, kateri so tisti dejavniki, ki se v večji meri povezujejo z manjšo stopnjo ranljivosti po smrti zakonca/partnerja. S tem bomo dobili večji uvid v to, katere dejavnike krepiti, da bodo posamezniki po smrti zakonca/partnerja manj ranljivi in s tem manj izpostavljeni zapletom, povezanim z izgubo in žalovanjem.

Hvala za vaše sodelovanje,

Brigita Chuuya Jezeršek

(Če imate kakršnokoli vprašanje v povezavi z raziskavo, mi lahko pišete na: info@brigitachuuya.si)

Za dostop do ankete lahko poskenirate QR kodo:

QR koda za dostop do ankete o žalovanju.

Povabilo je objavljeno tudi na spletni strani zalovanje.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja