Politika zasebnosti

Splošne določbe

Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. se zaveda, da je varstvo osebnih podatkov za naše uporabnike zelo pomembno. Izjava o varstvu osebnih podatkov vsebuje informacije o zbiranju osebnih podatkov uporabnikov v okviru spletnega mesta brigitachuuya.si, ki jih upravlja Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. , ter informacije o obdelavi in varstvu na ta način zbranih osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. .

Kot upravljalec tega spletnega mesta si Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. pridružuje pravico, da pogoje uporabe in izjavo o varstvu osebnih podatkov občasno dopolnjuje in posodablja v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Prosimo vas, da pred vsako uporabo spletnega mesta Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. preverite datum zadnje spremembe izjave o varstvu osebnih podatkov.

Zbiranje in obdelava podatkov

  • Prijava na prejemanje Izzivov po emailu

Pri prijavi na Izzive se zabeleži vaša elektronska pošta, na katero vam Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. periodično pošilja izzive.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju ZVOP-1) sme upravljalec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika, ki je bila izražena na Facebooku, Instagramu ali s poslanim sporočilom na email naslov info@brigitachuuya.si.

Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. tako zbrane podatke, elektronske naslove, shrani in uporabi za namen za katerega so bili podatki posredovani, to je pošiljanje Izzivov.

Podatki o vaši prijavi se shranjujejo, dokler se pisno ne odjavite od storitve po e-pošti info@brigitachuuya.si.

  • Umik soglasja za obdelavo osebnih podatkov in informacije

Kot uporabnik spletnega mesta Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. lahko kdorkoli z odjavo neposredno na e-naslov info@brigitachuuya.si) pisno zahteva, da Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. trajno ali začasno, deloma ali v celoti preneha obdelovati vaše osebne podatke. Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. se zavezuje, da bo najkasneje v 15 dneh po prejetju pisne zahteve ustrezno preprečila obdelavo in/ali izbrisala osebne podatke uporabnika.

Vsa svoja vprašanja, povezana z varstvom osebnih podatkov, zbranih preko spletnih mest Psihoterapija Brigita Chuuya s.p., ki se nanašajo na vas (npr. zbiranje, obdelava, varstvo, dodatne informacije ) pošljite na e-naslov info@brigitachuuya.si. Na vaša vprašanja bo odgovorila odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov.

  • Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. se zavezuje, da osebnih podatkov uporabnikov, zbranih na spletnem mestu Psihoterapija Brigita Chuuya s.p., brez izrecnega soglasja ne bo posredovala tretjim osebam razen v zakonsko določenih primerih.

Varujemo vašo zasebnost

Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. se zaveda, da je varovanje osebnih podatkov za uporabnike zelo pomembno, zato se obvezuje, da bo podatke uporabnikov skrbno varovala in zaščitila pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek spletnih mest Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. bo varovala v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov; ZVOP-1, Ur. L. RS, št. 86/2004 in nasl.) in z evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR 2018) ter s pričujočo Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Kot upravljalec spletnih mest Psihoterapija Brigita Chuuya s.p., si Psihoterapija Brigita Chuuya s.p. pridržuje pravico, da pogoje uporabe in Izjavo o varstvu osebnih podatkov dopolnjuje in posodablja v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Vse spremembe bodo objavljene na spletnem mestu: https://brigitachuuya.si/privacy-policy/.